Вести

Нова верзија на PRAG

04.09.2018

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) стапи во сила на 02.08.2018 година.

 

Providing service for “Organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria - Turkey”

20.07.2018

Ministry of Regional Development and Public Works of the Republic of Bulgaria, Directorate Territorial Cooperation Management intends to award a service contract for organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria – Turkey.

The deadline for submission of tenders is 23. August 2018, 17.00 h. Bulgarian local time.

MAINTENACE

18.05.2018

Due to the changes in file system the users of the Beneficiary portal and the MIS system under the Interreg-IPA CBC Programme Bulgaria-the former Yugoslav Republic of Macedonia 2014-2020  might experience difficulties with changing/deleting files in the system until 22.05.2018.

ВТОРИОТ ПОВИК ЗА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ Е ЗАТВОРЕН - Добиени се вкупно 162 предлог проекти

11.05.2018

Поднесувањето на предлог проектите во рамките на Вториот повик за предлог проекти на Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија 2014-2020 заврши денес на 11 мај 2018 година во 17 часот по бугарско време (ЕЕТ - источно европско време).

Pages

Subscribe to Вести