Настани

July 2019

18.07.2019 10:00

Обука за македонските членови на екипите за управување на проектите финансирани по вториот повик

 

Мултимедијален центар "Киро Глигоров" Штип

ул. Сутлак, 2000 Штип

16.07.2019 10:00

Обука за бугарските членови на екипите за управување на проектите финансирани по вториот повик

 

Обласна администрација Жустендил - 2 спрат

ул. Демокрација 44А, 2500 Жустендил

12.07.2019 14:30

Официјална церемонија за врачување на договори по вториот повик за предлог проектибсидия по втората покана

 

Министерство на регионален развој и јавни работи

 ул. „Св. Св. Кирил и Методиј“  17-19, София, Бугарија