Тендери

SERVICE FOR UPGRADE AND MAINTENANCE OF MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS, BENEFICIARY PORTALS AND WEB-SITES FOR INTERREG-IPA CBC PROGRAMMES 2014-2020, MANAGED BY REPUBLIC OF BULGARIA

03.06.2019

INTERREG IPA CBC-TA-2019-1

 

Directorate “Territorial Cooperation Management”, Ministry of Regional Development and Public Works intends to award a service contract for Tender procedure “Service for upgrade and maintenance of management information systems, beneficiary portals and web-sites for INTERREG-IPA CBC PROGRAMMES 2014-2020, managed by Republic of Bulgaria” in Sofia, Bulgaria with financial assistance from the

Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

19.12.2018

Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

 

Референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

 

 

 

 

 

Предмет:  Набавка на опрема за Културен информативен центар "Романса", финансирана по проект № CB006.1.21.191

 

Локација: Општина Македонска Каменица, Република Македонија

 

Корекцијата е достапна ТУКА

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА: "Набавка на опрема за Културно информативен центар "Романса" во рамките на проектот CB006.1.21.191"

30.11.2018

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА: "Набавка на опрема за Културно информативен центар "Романса" во рамките на проектот CB006.1.21.191"

 

Референтен број: CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1

 

 

   

 

 

    1.       Референтен број:

CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1

 

2.       Дата на објавување:

06.11.2017

 

3.      Име на програмата

Тендерска процедура за давање услуги за "Организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg-ИПА Бугарија - Србија, Бугарија - Македонија и Бугарија - Турција"

10.10.2018

Министерството за регионален развој и јавни работи на Република Бугарија,  Дирекција "Управување со територијална соработка" објавува тендерска процедура за давање услуги за организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg-ИПА Бугарија - Србија, Бугарија - Македонија и Бугарија - Турција, кофинансирани од Инструментот за претпристапна помош и управувани од Република Бугарија.
 

Providing service for “Organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria - Turkey”

20.07.2018

Ministry of Regional Development and Public Works of the Republic of Bulgaria, Directorate Territorial Cooperation Management intends to award a service contract for organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria – Turkey.

The deadline for submission of tenders is 23. August 2018, 17.00 h. Bulgarian local time.

Pages

Subscribe to Тендери