ИНДИКАТИВНА ГОДИШНА РАБОТНА ПРОГРАМА ЗА 2023 година

16.03.2023

ИНДИКАТИВНА ГОДИШНА РАБОТНА ПРОГРАМА ЗА 2023 година

 

Индикативната годишна работна програма за 2023 година на Interreg VI-A B ИПА Програма Бугарија - Северна Македонија 2021-2027 може да ја најдете ТУКА

Facebook icon
Twitter icon