Тендери

Тендерска постапка за набавка на опрема за мебел на зградата на Читалиште „Георги Тодоров - 1885“

21.09.2020

Тендерска постапка за набавка на опрема за мебел на зградата на Центарот на заедницата „Георги Тодоров - 1885“ 

Референтен број: CB006.2.21.107-SU1

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

20.05.2020

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

Референтен број: CB006.2.21.108  - W  


 

 

 

1.       Референтен број:

Објава за започнување на јавна набавка за избор на изведувач за обезбедување на услуга „Организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg - ИПА 2014-2020 година, управувани од Република Бугарија“

05.05.2020

Дирекцијата "Управување со територијална соработка" при Министерството за регионален развој и јавни работи на Република Бугарија, како управувачки орган, објавува започнување на јавна набавка за избор на изведувач за обезбедување на услугата „Организирање настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg - ИПА 2014-2020 година, управувани од Република Бугарија“ во согласност со Практичниот водич за правила за спроведување на јавни набавки за надворешни дејности (PRAG).

Pages

Subscribe to Тендери