Тендери

Претходно известување за објавување на јавна набавка за избор на доставувач на услуга "Организирање на настани по Програмите за прекугранична соработка Interreg-IPA 2014-2020, управувани од Република Бугарија“

31.03.2020

Дирекцијата "Управување на територијалната соработка" при Министерството на регионален развој и јавни работи на Република Бугарија известува за претстојното објавување на јавна набавка за избор на доставувач на услуга "Организирање на настани по Програмите за прекугранична соработка Interreg-IPA 2014-2020, управувани од Република Бугарија“ согласно Практичниот прирачник на правила за спроведување на јавни набавки за надворешни дејности на ЕУ (PRAG).

Pages

Subscribe to Тендери