Тендери

Тендерска процедура за давање услуги за "Организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg-ИПА Бугарија - Србија, Бугарија - Македонија и Бугарија - Турција"

10.10.2018

Министерството за регионален развој и јавни работи на Република Бугарија,  Дирекција "Управување со територијална соработка" објавува тендерска процедура за давање услуги за организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg-ИПА Бугарија - Србија, Бугарија - Македонија и Бугарија - Турција, кофинансирани од Инструментот за претпристапна помош и управувани од Република Бугарија.
 

Providing service for “Organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria - Turkey”

20.07.2018

Ministry of Regional Development and Public Works of the Republic of Bulgaria, Directorate Territorial Cooperation Management intends to award a service contract for organization of events under Interreg - IPA CBC Programmes Bulgaria - Serbia, Bulgaria - the Former Yugoslav Republic of Macedonia and Bulgaria – Turkey.

The deadline for submission of tenders is 23. August 2018, 17.00 h. Bulgarian local time.

Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

16.04.2018

Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

 

Референтен број: CB006.1.21.193 /PP2-04

 

 

SERVICE FOR UPGRADE AND MAINTENANCE OF MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS, BENEFICIARY PORTALS AND WEB SITES FOR INTERREG-IPA CBC PROGRAMMES

14.03.2018

Directorate “Territorial Cooperation Management”, Ministry of Regional Development and Public Works intends to award a service contract for Service for upgrade and maintenance of Management information systems, Beneficiary portals and web sites for Interreg-IPA CBC Programme Bulgaria – Turkey, Interreg-IPA CBC Programme Bulgaria - former Yugoslav Republic Of Macedonia and Interreg-IPA CBC Programme Bulgaria-Serbia in Sofia, Bulgaria with financial assistance from the

Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

14.02.2018

Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

 

Референтен број: CB006.1.21.193 /PP2-04

 

 

Реновирање на зграда - детска градинка во село Совољано, општина Ќустендил

15.01.2018

Реновирање на зграда - детска градинка во село Совољано, општина Ќустендил

 

Референтен број: CB006.1.11.079/PP2-10

 

 

Pages

Subscribe to Тендери