Тендери

Тендерска постапка за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

30.01.2020

Тендерска постапка за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

Референтен број: CB006.2.21.108  - W  

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА:„Хортикултурно и партерно уредување на околината околу манастирот „Свети Леонтиј“ во село Водоча, Струмица и манастирските живеалишта“

30.12.2019

ОТКАЖУВАЊЕ НА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА:„Хортикултурно и партерно уредување на околината околу манастирот „Свети Леонтиј“ во село Водоча, Струмица и манастирските живеалишта“

Референтен број: CB006.2.21.143 - PP1/04


 

 

1.       Референтен број:

CB006.2.21.143 - PP1/04

 

2.       Дата на објавување:

10.12.2019

 

3.       Име на програмата:

Pages

Subscribe to Тендери