Тендери

Корекција бр.2 на тендерска постапка референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04

29.11.2019

Корекција бр. 2 на тендерска постапка

Референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04


Предмет: Тендерска постапка за „Конзервација на поранешниот хотел СОЛУН“ во рамките на проектот CB006.2.21.144

 

Тендерска постапка за регулирање на Дединска река

29.11.2019

Тендерска постапка за регулирање на Дединска река

Референтен број: CB006.2.12.142–PP1/TP1

Корекција бр.1 на тендерска постапка референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04

25.11.2019

Корекција бр.1 на тендерска постапка

Референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04


Предмет: Тендерска постапка за „Конзервација на поранешниот хотел СОЛУН“ во рамките на проектот CB006.2.21.144

Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број: 02-9/1 CBC006.2.21.027/04

03.10.2019

Корекција бр.1 на тендерска постапка

референтен број: 02-9/1 CBC006.2.21.027/04


Предмет: Тендерска постапка за реконструкција на оделението за заразни болести во Јавна здравствена установа Клиничка болница Штип 

 

Pages

Subscribe to Тендери