Фаза на аплицирање

Известување за водечките партнери кои ги завршиле преговорите за склучување на договори за финансирање по Вториот повик за предлог проекти

01.04.2019

Образците на документи кои треба да се испратат до Управниот орган (на адреса: Дирекција "Управување со територијална соработка", Министерство за регионален развој и јавни работи, ул. Стефан Караџа бр.9, Софија 1202, Бугарија) во врска со потпишувањето на договорите за финансирање по Вториот повик за предлог проекти може да се најдат ТУКА.

ВТОРИОТ ПОВИК ЗА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ Е ЗАТВОРЕН - Добиени се вкупно 162 предлог проекти

11.05.2018

Поднесувањето на предлог проектите во рамките на Вториот повик за предлог проекти на Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија 2014-2020 заврши денес на 11 мај 2018 година во 17 часот по бугарско време (ЕЕТ - источно европско време).

КРАЈНИ РОКОВИ - втор повик за предлог проекти

02.05.2018

Крајниот рок за поднесување на предлог проектите е 11 мај 2018 год., 17:00 час. локално бугарско време (EET).

ВАЖНО!

27.03.2018

ВАЖНО!

  Барањата за регистрација за електронско доставување на проектни предлози во рамките на Вториот повик можат да се поднесат најдоцна до 17:00 часот. локално бугарско време (ЕЕТ) на 08 мај 2018 година на следната адреса:

Форумот за пронаоѓање на партнери во рамките на вториот повик за проектни предлози заврши успешно

14.03.2018

На 14.03.2018 година, во Делчево се одржа Форумот за пронаоѓање на партнери во рамки на вториот повик за предлог проекти од Interreg-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија. Настанот беше организиран од Заедничкиот секретаријат во соработка со Управувачкиот Орган и Националниот орган по Програмата.

Форум за пронаоѓање на партнери во рамките на вториот повик за проектни предлози

08.03.2018

Заедничкиот секретаријат на Interreg-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија 2014-2020 со задоволство ги поканува сите заинтересирани организации и поединци да земат учество во Форумот за пронаоѓање на партнери, кој ќе се одржи на 14 март 2018 (среда), во Ресторан "Либеро" во  Делчево, Република Македонија, со почеток од  11:00 часот по македонско време (CET).

Pages

Subscribe to Фаза на аплицирање