КРАЈНИ РОКОВИ - втор повик за предлог проекти

02.05.2018

Крајниот рок за поднесување на предлог проектите е 11 мај 2018 год., 17:00 час. локално бугарско време (EET).

 

Барањата за регистрација на корисничко име за електронско поднесување на предлог проектите по вториот повик можат да бидат поднесувани до 8 мај 2018 год., 17:00 час. локално бугарско време (EET), на следната адреса:

https://bp.ipa-cbc-007.eu/beneficiary_reg/registration/add

 

Препорачуваме регистрацијата и поднесувањето на предлог проектите да бидат направени неколку дена пред крајните рокови. За да го олесните процесот на аплицирање, би сакале да Ве посоветуваме да ги качите придружните документи неколку дена пред крајниот рок.

Facebook icon
Twitter icon