Имплементација на проекти

Онлајн обука за бугарските членови на екипите за управување на проектите

07.10.2022

На 6 и 7 октомври 2022 година преку платформата Zoom се одржа обука за бугарските членови на екипите за управување на проектите финансирани со вториот повик за предлог проекти од списокот со резерви.

Онлајн обука за членови на екипите за управување на проектите

18.03.2021

На 17 и 18 март 2021 година преку платформата Zoom се одржа обука за македонските членови на екипите за управување на проектите финансирани со вториот повик за предлог проекти од списокот со резерви.

Нова верзија на PRAG

11.08.2020

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) стапи во сила на 01.08.2020 година.

 

Новата верзија на PRAG можете да ја најдете ТУКА.

Онлајн обука за бугарските членови на екипите за управување на проектите

17.07.2020

На 16 јули 2020 година преку платформата Zoom се одржа обука за бугарските членови на екипите за управување на проектите финансирани со вториот повик за предлог проекти од списокот со резерви.

Pages

Subscribe to Имплементација на проекти