Форум за пронаоѓање на партнери - Презентација и листа на организации заинтересирани за партнерство

16.03.2018

Форум за пронаоѓање на партнери - Делчево - 14.03.2018 год.

 

 

 

 

Презентацијата од настанот може да ја најдете ТУКА

 

Списокот на организациите заинтересирани за партнерство од Бугарија може да го најдете ТУКА

Списокот на организациите заинтересирани за партнерство од Македонија може да го најдете ТУКА

Facebook icon
Twitter icon