Документи

Внатрешни правила за управување со неправилности во рамките на Дирекцијата за управување со територијална соработка, верзија декември 2022 година

19.12.2022

Внатрешни правила за администрирање на неправилности во Дирекцијата „Управување со територијална соработка“, МРРЈР по Програмите за европска територијална соработка 2014-2020, верзија декември 2022 година можете да ги најдете ТУКА.

Внатрешни правила за управување со неправилности во рамките на Дирекцијата за управување со територијална соработка, верзија ноември 2022 година

29.11.2022

Внатрешни правила за администрирање на неправилности во Дирекцијата „Управување со територијална соработка“, МРРЈР по Програмите за европска територијална соработка 2014-2020, верзија ноември 2022 година можете да ги најдете ТУКА.

Нова верзија на PRAG

12.07.2022

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) стапи во сила на 24.06.2022 година.

 

Новата верзија на PRAG можете да ја најдете ТУКА.

Нова верзија на PRAG

30.12.2021

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) стапи во сила на 15.12.2021 година.

 

Резиме на оценката на имплементација

24.07.2019

Резимето на оценката на имплементација по Програмата можете да го најдете ТУКА.

Нова верзија на PRAG

04.09.2018

Новата верзија на Практичниот водич за договорни процедури за надворешните активности на ЕУ (PRAG) стапи во сила на 02.08.2018 година.

 

Pages

Subscribe to Документи