Тендерска постапка за „Набавка на опрема за дигитализација“ во рамките на проектот CB006.2.21.072 „Светлина од минатото“

24.11.2021

Тендерска постапка за „Набавка на опрема за дигитализација“ во рамките на проектот CB006.2.21.072 „Светлина од минатото“

Референтен број: CB006.2.21.072 – BL 5.2 – Supply of equipment for digitalization


Историски музеј - Дупница има намера да додели договор за „Набавка на опрема за дигитализација“ во рамките на проектот CB006.2.21.072 „Светлина од минатото“ во рамките на Вториот повик за предлози №2014TC16I5CB006, финансиран од Interreg- ИПА програмта за прекугранична соработка меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014-2020, Ref. № CB006.2.21.072 – BL 5.2 – Supply of equipment for digitalization. Тендерската документација е достапна во Историскиот музеј - Дупница (службена адреса: л. Христо Ботев 33, 2 600 Дупница, Бугарија) и онлајн на https: //www.dupnitsa.bg / section-137-content.html и на веб-страницата на Програмата на: http: //www.ipa-cbc- 007.eu/bg/public-tenders. http://www.ipa-cbc-007.eu/public-tenders.

 

Краен рок за поднесување на понудите е 29 декември 2021 година до 17:00 часот (локално време).

 

Можните дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на веб-страницата: https://www.dupnitsa.bg/section-137-content.html и на веб-страницата на Програмата на: http://www.ipa-cbc- 007 eu/public-tenders. 

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

 

Facebook icon
Twitter icon