Втор повик

ВАЖНО! Објавен е Вториот повик за поднесување на проектни предлози

16.02.2018

Втор повик за поднесување на проектни предлози

Објавен е Вториот повик за поднесување на проектни предлози во рамки на Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија 2014-2020. 

Информативен ден по втората покана - Куманово

15.02.2018

Информативен ден по Втората покана за проектни предлози 

 

 

Датум:      22 февруари 2018 (четврток)

Град:        Куманово, Македонија

Место:    Занаетчиски дом - свечена сала, Куманово

 

Информативен ден и отворање на Информативната кампања - Струмица

15.02.2018

Информативен ден и отворање на Информативната кампања по Втората покана за проектни предлози

 

 

Информативната кампања ке биде отворена од страна на Министерот за локална самоуправа г-дин Сухејл Фазлиу. 

Датум:      20 февруари 2018 (вторник)

Град:          Струмица, Македонија

Место:       Хотел "Вила Парк" Струмица

 

Информативен ден по втората покана - Штип

15.02.2018

Информативен ден по Втората покана за проектни предлози 

 

 

Датум:      21 февруари 2018 (среда)

Град:        Штип, Македонија

Место:      Хотел "Оаза" - Штип

 

Втор повик за поднесување на проектни предлози на Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија

09.02.2018

Министерството за регионален развој и јавни работи на Република Бугарија

(Управувачки орган на Програмата)

во соработка со

Министерството за локална самоуправа на Република Македонија

(Национален орган на Програмата)

 

Pages

Subscribe to Втор повик