ВАЖНО! Објавен е Вториот повик за поднесување на проектни предлози

16.02.2018

Втор повик за поднесување на проектни предлози

Објавен е Вториот повик за поднесување на проектни предлози во рамки на Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија 2014-2020. 

Крајниот рок за поднесување на проектни предлози е 11 мај 2018 година во 17:00 часот по бугарско време (ЕЕТ). Проектните предлози можат да се поднесат единствено во електронска форма преку електронскиот систем: https://bp.ipa-cbc-007.eu/beneficiary_reg/registration/add

 

 

Facebook icon
Twitter icon