Информативен ден по втората покана - Куманово

15.02.2018
Event date: 
22.02.2018 10:00 to 15:00

Информативен ден по Втората покана за проектни предлози 

 

 

Датум:      22 февруари 2018 (четврток)

Град:        Куманово, Македонија

Место:    Занаетчиски дом - свечена сала, Куманово

 

ФОРМУЛАРОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА може да се најде ТУКА

Facebook icon
Twitter icon