Информативен ден и отворање на Информативната кампања - Струмица

15.02.2018
Event date: 
20.02.2018 10:30 to 15:15

Информативен ден и отворање на Информативната кампања по Втората покана за проектни предлози

 

 

Информативната кампања ке биде отворена од страна на Министерот за локална самоуправа г-дин Сухејл Фазлиу. 

Датум:      20 февруари 2018 (вторник)

Град:          Струмица, Македонија

Место:       Хотел "Вила Парк" Струмица

 

ФОРМУЛАРОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА може да се најде ТУКА

Facebook icon
Twitter icon