Информативен ден по втората покана - Штип

15.02.2018
Event date: 
21.02.2018 10:30 to 15:00

Информативен ден по Втората покана за проектни предлози 

 

 

Датум:      21 февруари 2018 (среда)

Град:        Штип, Македонија

Место:      Хотел "Оаза" - Штип

 

ФОРМУЛАРОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА може да се најде ТУКА

Facebook icon
Twitter icon