Официјална церемонија за врачување на договори по вториот повик за предлог проекти

06.07.2019
Event date: 
12.07.2019 14:30 to 15:30

Официјална церемонија за врачување на договори по вториот повик за предлог проектибсидия по втората покана

 

Министерство на регионален развој и јавни работи

 ул. „Св. Св. Кирил и Методиј“  17-19, София, Бугарија

 

Facebook icon
Twitter icon