Форум за пронаоѓање на партнери во рамките на вториот повик за проектни предлози - Делчево

08.03.2018
Event date: 
14.03.2018 11:00 to 15:00

Форум за пронаоѓање на партнери во рамките на вториот повик за проектни предлози - Делчево

 

 

Датум:   14 март 2018 (среда)

Град:     Делчево, Македонија

Место:  Ресторан “Либеро” - Делчево

 

ФОРМУЛАРОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА може да се најде ТУКА

 

 

Facebook icon
Twitter icon