Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број: CBC006.2.21.028/01

18.09.2019

Корекција бр.1 на тендерска постапка

 

Референтен број: 05-346 CBC006.2.21.028/01


Предмет: РЕКОНСТРУКЦИЈА И АДАПТАЦИЈА НА МУЛТИКУЛТУРЕН ЦЕНТАР во Кочани

 

Корекцијата е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon