Тендерска постапка за реконструкција и адаптација на мултикултурен центар во Кочани во рамките на проектот CB006.2.21.028

28.08.2019

Тендерска постапка за реконструкција и адаптација на мултикултурен центар во Кочани во рамките на проектот CB006.2.21.028

Референтен број: CB006.2.21.028/01


 

Центарот за развој на Источен плански регион започнува тендерска постапка за РЕКОНСТРУКЦИЈА И АДАПТАЦИЈА НА МУЛТИКУЛТУРЕН ЦЕНТАР во Кочани со Референтен број CB006.2.21.028 / 01. Тендерската постапка е во рамките на спроведувањето на проектот „Нашето заедничко минато - патека за заедничка иднина“ - CB006.2.21.028 / 01 со финансиска помош од Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014 - 2020 . Тендерско досие е достапно за преглед во Центарот за развој на Источен плански регион, ул. Ванчо Прке 119, втор кат, 2000 Штип и е објавено на следните веб-страници:
http://www.ipa-cbc-007.eu/; www.eastregion.mk

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 04.10.2019 година, 10:00 часот (по локално време).

 

Можни дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните веб-страници:
http://www.ipa-cbc-007.eu/; www.eastregion.mk 

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

 

 

Facebook icon
Twitter icon