Информациja за промена на адресата на деловодството на Дирекција "Управување на територијалната соработка"

05.10.2020

Почитувани бенефициенти,

Би сакале да Ве информираме дека од 05.10.2020 година (понеделник) сите документи до Управувачкиот орган на Програмата за прекугранична соработка треба да бидат доставувани до деловодството на Министерството за регионален развој и јавни работи на адреса: л. „Св. Св. Кирил и Методии“ бр. 17- 19. 1202 Софија, Република Бугарија. 

 

Facebook icon
Twitter icon