Церемонија за врачување на договори во рамки на Првиот повик за предлог проекти

06.10.2016
Event date: 
19.10.2016 11:00 to 13:00

Церемонија за врачување на договори од Првиот повик за предлог проекти во рамки на Interreg - IPA CBC Програмата Бугарија - Македонија

Хотел Хилтон Софија - 19 октомври 2016 год. - 11 ч. (EET)

Facebook icon
Twitter icon