Тендерска процедура: Изведба на градежни работи на објект "Архитектонски и градежна реконструкција на Црква "Св. Архангел Михаил"", град Рила, финансиранa po проект № CB006.1.21.104​

04.12.2017

Тендерска процедура: Изведба на градежни работи на објект "Архитектонски и градежна реконструкција на Црква "Св.  Архангел Михаил"", град Рила, финансиранa po проект № CB006.1.21.104​

 

Референтен број: CB006.1.21.104 -04/Works/PP2-(2)

 

 

 

Општина Рила има намера да додели договор за работа за извршување на работи на локалитетот "Архитектонски и градежни реставрација на црквата" Св Архангел Михаил ", град Рила, финансиран во рамките на проектот Не CB006.1.21.104, со финансиска помош од Интерег - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија 2014 - 2020. Тендерската документација е достапна во Општина Рила, адреса:. плоштад Вазраждање бр.1, 2630 Рила, Република Бугарија и објавена на следните веб страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.grad-rila.bg/index.php

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 08.01.2018, 17:30 (локално време).

 

Можни дополнителни информации или објаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните интернет страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.grad-rila.bg/index.php

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

Files: 
Facebook icon
Twitter icon