Тендерска постапка за организирање настани, печатење, транспорт, консултантски услуги и изнајмување опрема во Штип

23.10.2019

Тендерска постапка за организирање настани, печатење, транспорт, консултантски услуги и изнајмување опрема во Штип

Референтен број: CB006.2.21.1078/01


Центарот за развој на Источен плански регион започнува тендерска постапка за организација на настани, печатење, транспорт, консултантски услуги и изнајмување опрема во Штип со Реф. CB006.2.21.1078 / 01. Тендерската постапка е дел од имплементација на проектот „Културен мост низ вековите“ - CB006.2.21.107 со финансиска помош од Интеррег - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014 - 2020. Тендерското досие е достапно за преглед во Центарот за развој на Источен плански регион, ул. Ванчо Прке 119, втор кат, 2000 Штип и е објавено на следните веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;   www.eastregion.mk

 

Крајниот рок за доставување на понудите е  22.11.2019, 10:00 (локално време).

 

Можни дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  www.eastregion.mk

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon