Тендерска постапка за „Набавка на опрема за хотел СОЛУН“

05.02.2021

Тендерска постапка за „Набавка на опрема за хотел СОЛУН“

Референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 06


Општина Куманово започнува тендерска постапка за „Набавка на опрема за хотел СОЛУН“, Република Северна Македонија, Повик за тендер со реф. број: CB006.2.21.144 / LP / BL5 / 06. Тендерската постапка е дел од имплементација на проектот „Заедничка историја и култура - Мост преку границите“ со финансиска помош од Interreg - ИПА Програма за прекугранична соработка Бугарија - поранешна Југословенска Република Македонија 2014-2020 година. Тендерската документација е достапна за проверка во Општина Куманово ,. ул. Илинденска б.б. (прв кат), 1300 Куманово и објавено на следниве веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.kumanovo.gov.mk

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 10.03.2021 г., 16:00 ч.(локално време).

 

Можни дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следниве веб-страници::

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.kumanovo.gov.mk 

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon