Реновирање на зграда - детска градинка во село Совољано, општина Ќустендил

15.01.2018

Реновирање на зграда - детска градинка во село Совољано, општина Ќустендил

 

Референтен број: CB006.1.11.079/PP2-10

 

 

Детска градинка Први јуни, град Ќустендил има намера да додели договор за реновирање на една зграда - детска градинка која се наоѓа во селото Совољано, општина Ќустендил, Бугарија со финансиска поддршка од Програмата за прекугранична соработка  Интеррег - ИПА Бугарија - Македонија 2014-2020. Тендерската документација се наоѓа во Детска градинка Први јуни, Ќустендил, ул. Харалампи Митев, кварт Запад, 2500 Ќустендил, Бугарија, и е објавена на следните веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.1juny.com/

 

Крајниот рок за поднесување на понудите е 15.02.2018, 16:30 час. (по локално време).

 

Можните дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните интернет страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.1juny.com/

 

Тендерската документација може да ја најдете ТУКА

Facebook icon
Twitter icon