Корекција бр.2 на тендерска постапка референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04

29.11.2019

Корекција бр. 2 на тендерска постапка

Референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL5/ 04


Предмет: Тендерска постапка за „Конзервација на поранешниот хотел СОЛУН“ во рамките на проектот CB006.2.21.144

 

Корекцијата е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon