Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

19.12.2018

Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

 

Референтен број : CB006.1.21.191 - PP1 - Supply 1

 

 

 

 

 

Предмет:  Набавка на опрема за Културен информативен центар "Романса", финансирана по проект № CB006.1.21.191

 

Локација: Општина Македонска Каменица, Република Македонија

 

Корекцијата е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon