Тендерска постапка за набавка на опрема за Културно информативен центар "Романса" во рамките на проектот CB006.1.21.191

05.12.2018

Тендерска постапка за набавка на опрема за Културно информативен центар "Романса" во рамките на проектот CB006.1.21.191

 

Референтен број:  CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1

 

 

Културно информативниот центар "Романса" има намера да додели договор за набавка на опрема за Културно информативен центар "Романса" во рамките на проектот CB006.1.21.191 во Македонска Каменица со финансиска помош од Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија 2014- 2020.Тендерската документација е достапна на: http://kicromansa.mk и интернет страницата на програмата: http://www.ipa-cbc-007.eu.

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 03 јануари 2019, 12:00 час. (локално време).

 

Можни дополнителни информации или објаснувања / прашања ќе бидат објавени на :http://kicromansa.mk и на интернет страницата на програмата: http://www.ipa-cbc-007.eu.

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon