Корекција бр.1 на тендерска постапка - референтен број: 02-9/1 CBC006.2.21.027/04

03.10.2019

Корекција бр.1 на тендерска постапка

референтен број: 02-9/1 CBC006.2.21.027/04


Предмет: Тендерска постапка за реконструкција на оделението за заразни болести во Јавна здравствена установа Клиничка болница Штип 

 

Корекцијата е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon