Виртуелен туристички саем - Одбележување на Денот на европската соработка

11.09.2021
Event date: 
21.09.2021 12:00 to 13:00

Програмата за прекугранична соработка Интеррег-ИПА помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија Ве кани да присуствувате на нашиот Виртуелен туристички саем што ќе се одржи на 21 септември 2021 година од 12:00 часот.

На овој саем ќе можете да ги видите убавините на прекуграничниот регион на нашата програма преку видеа и реализирани проекти и во некои подобри и побезбедни времиња сигурно ќе сакате да ги посетите.

Потоа, не двоумете се, запомнете го датумот и придружете ни се на ова возбудливо дигитално патување!

Преносот во живо ќе се реализира на Facebook и YouTube каналот на Програмата.

 

 

Facebook icon
Twitter icon