ВАЖНО - Информациски систем за управување (MIS) и Портал за бенефициенти (BP)

23.03.2021

Почитувани корисници и бенефициенти,

 

Би сакале да ве информираме дека операциите во Информацискиот систем за управување (MIS) и Порталот за бенефициенти (BP) во делот My FIles се достапни.

 

Facebook icon
Twitter icon