Упатства на Управувачкиот орган на INTERREG - ИПА програмите за прекугранична соработка во врска со воведените мерки за вонредна состојба на териториите на државите кои учествуваат во програмите

20.03.2020

Упатствата на Управувачкиот орган на INTERREG - ИПА програмите за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија - Република Северна Македонија, Република Бугарија - Република Србија и Република Бугарија - Република Турција, во врска со вонредната состојба на територијата на Република Бугарија, воведена на 13.03.2020 година, како и другите вонредни мерки воведени на териториите на земјите партнери, се достапни ТУКА

Facebook icon
Twitter icon