Порталот за бенефициенти нема да биде достапен 2 дена

02.04.2021

Почитувани корисници,

Би сакале да ве информираме дека поради активности за техничко одржување порталот за бенефициенти нема да биде достапен во рок од два дена - сабота и недела, 3 и 4 април 2021 година.

Facebook icon
Twitter icon