Победници на квизот - Ден на европската соработка 2022

21.09.2022

Победници на квизот - Ден на европската соработка 2022 година се:

Илиана Кирилова (освоени 50 поени за 57 секунди) во квизот на бугарски јазик;

Зоран Величковски (освоени 50 поени за 1 минута и 49 секунди) во квизот на македонски јазик.

 

 

Facebook icon
Twitter icon