КОНКУРС ЗА АМАТЕРСКО ВИДЕО 2019

13.05.2019

EC DAY 2019  - AMATEUR VIDEO COMPETITION 2019

>>>>>   КОНКУРС ЗА АМАТЕРСКО ВИДЕО 2019 

 

Учесниците треба да направат кратко видео (со максимално времетраење 40 секунди), одговарајќи на прашањето: "ЗОШТО ЕВРОПА СИ ТИ?", инспирирано од мотото на кампањата за Денот на европската соработка 2019.

Конкурсот за аматерско видео ќе се одржи од 13 мај до 30 јуни 2019 година. Во месец јули избрано жири ќе ги одбере видеата -финалисти.

2 победнички видеа ќе добијат 2 смарт часовника и официјален сертификат за потврдување на наградата.

 

Не заборавајте да го додадете хаштагот #ECDay2019 и линкот @CooperationDay.

 

Условите за учество можете да ги најдете ТУКА.

Документот се состои од објаснување за учество и трите анекси: 1) објаснување за учество, 2) писмен образец и 3) овластување (во случај учесникот да е под 18 години).

 

Facebook icon
Twitter icon