Анкета за визуелизација на податоци за прекуграничната соработка

17.03.2022

Почитувани дами и господа,

Работиме на подобрување на визуелизацијата на податоците на нашата веб-страница. Би сакале да знаеме како да ги презентираме информациите на најефикасен начин за Вас, за да одговориме соодветно на Вашите потреби како корисници.

Во врска со ова, Ве молиме пополнете ја анкетатата ТУКА

 

Facebook icon
Twitter icon