Прашања и одговори за јавна набавка за избор на изведувач за обезбедување на услуга „Организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg - ИПА 2014-2020 година, управувани од Република Бугарија"

04.06.2020

Прашања и одговори за јавна набавка за избор на изведувач за обезбедување на услуга „Организација на настани во рамките на програмите за прекугранична соработка Interreg - ИПА 2014-2020 година, управувани од Република Бугарија" со референтен број на објавување 20-211801-001

Известувањето за договорот е објавено во базата на податоци TED - Дополнување на Службениот весник на Европската унија (OJ / S) и е достапно на http://ted.europa.eu/. За да пристапите до објавеното соопштение, кликнете на 2020/S 087-207805 како и на прикачениот фајл кој може да го најдете ТУКА.

Списокот со прашањата и одговорите може да го најдете ТУКА.

 

Facebook icon
Twitter icon