Ова е Европа - епизода бр.4 "Што сега за Европа?"

12.10.2020

Interreg започна комплетно нова комуникациска иницијатива. Таа е наречена „Ова е Европа“ и ке ве однесе до четирите страни на Европа за да ги слушнете обчните граѓани како зборуваат за тоа како Interreg им го има променето животот на подобро.

Тоа се вистински истории на вистински луѓе, раскажани со сопствени зборови во кои се покажува реалното влијание на нашата работа.

Веќе можете да ја слушнете четвртата епизода "Што сега за Европа?" на следниот линк: (https://this-is-europe.simplecast.com/episodes/what-now-for-europe). Доколку се претплатите можете автоматски да ги добивате следните епизоди доректно на вашиот уред. Ги охрабруваме сите засегнати страни да ги слушаат сите епизоди, и ова информација да ја споделат преку социјалните медиуми, интернет, е-пошта, итн.

Facebook icon
Twitter icon