Oнлајн настан по повод одбележување на Денот на европската соработка и 30 години Interreg

14.09.2020

Драги бенефициенти и пријатели,,

Ве покануваме да го проследите нашиот онлајн настан по повод одбележување на Денот на европската соработка и 30-годишната соработка во рамките на Interreg програмите.

Започнуваме на нашата фан-страница на Фејсбук на 21 септември во 15:00 часот по средноевропско време.

Ве очекуваме!
 


 

Facebook icon
Twitter icon