Рокот за поднесување проектни идеи се продолжува

07.12.2021

Ве известуваме дека рокот за поднесување проектни идеи за кампањата за собирање проекти, кои ќе се спроведуваат во рамките на Територијалната стратегија за интегрирани мерки, е продолжен до 17 декември 2021 година.

Дознајте повеќе за кампањата овде.

Ако имате какви било прашања, можете да контактирате (на бугарски или на англиски јазик) нашите експерти на: ma_ipacbc@mrrb.government.bg

Facebook icon
Twitter icon