Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

16.04.2018

Тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови"

 

Референтен број: CB006.1.21.193 /PP2-04

 

 

Центарот за развој на Третиот североисточен плански регион отпочнува тендерска процедура за "Производство на 3D видео спотови" во Североисточниот плански регион и Област Ќустендил, реф. бр. CB006.1.21.193 / PP2-04. Тендерската процедура е во рамките на имплементацијата на проектот "Промоција на туристичка атракција во 3D - TAP 3D" и со финансиска помош од Interreg - ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија - Македонија 2014-2020. Тендерската документација е достапна во Центарот за развој на Третиот североисточен плански регион, ул. Илинденска бб , 1300 Куманово и е објавена на следните интернет страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;  http://www.northeastregion.gov.mk

 

Крајниот рок за поднесување на понудите е 16.05.2018, 12:00  (по локално време).

 

Можните дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните интернет страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/;   http://www.northeastregion.gov.mk

 

Тендерската документација може да ја најдете ТУКА

Facebook icon
Twitter icon