Тендерска постапка за "ВОЛУМЕТРСКИ СПЕЦИЈАЛЕН ТРЕТМАН И АРХИТЕКТУРЕН ДИЗАЈН НА ДЕТСКИ КАМП“ село Попови Ливади, Општина Гоце Делчев

18.02.2020

Тендерска постапка за "ВОЛУМЕТРСКИ СПЕЦИЈАЛЕН ТРЕТМАН И АРХИТЕКТУРЕН ДИЗАЈН НА ДЕТСКИ КАМП“ село Попови Ливади, Општина Гоце Делчев

Референтен број: Т1


Општина Гоце Делчев започнува тендерска постапка за "ВОЛУМЕТРСКИ СПЕЦИЈАЛЕН ТРЕТМАН И АРХИТЕКТУРЕН ДИЗАЈН НА ДЕТСКИ КАМП“ село Попови Ливади, Општина Гоце Делчев, Бугарија со Реф. Т1. Тендерската постапка е во рамките на имплементацијата на проектот „Нашето заедничко минато - патека за заедничка иднина“ CB006.2.21.028 со финансиска помош од Интеррег - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014 - 2020.

Тендерското досие е достапно за преглед во Општина Гоце Делчев, ул. „Царица Јоана“, 2900 Гоце Делчев, Бугарија и објавено на следните веб-страници:

 

http://www.ipa-cbc-007.eu/www.gotsedelchev.bg

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 18.03.2020, 17:00 (локално време)

 

Можни дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на следните веб-страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/www.gotsedelchev.bg

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon