Тендерска постапка за конзерваторско-реставраторски работи и реконструкција на кула часовник и турска бања (Хамам) и изградба на пристапна патека во Дојран

23.03.2020

Тендерска постапка за конзерваторско-реставраторски работи и реконструкција на кула часовник и турска бања (Хамам) и изградба на пристапна патека во Дојран

Референтен број: CB006.2.23.108/PP1-1


Општина Дојран започнува тендерска постапка за конзерваторско-реставраторски работи и реконструкција на кулата часовник и турска бања (Хамам) и изградба на пристапна патека во Дојран, со реф. Бр. CB006.2.23.108 / PP1-1. Тендерската постапка е во рамките на имплементацијата на проектот „Оживување на безвременските симболи на Дојран и Невестино“, со реф. Бр.реф. № CB006.2.23.108, реализиран со финансиска помош на   INTERREG - ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2014-2020.

Тендерската документација е достапна на следните веб- страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/   
http://www.dojran-info.com

 

Крајниот рок за доставување на понудите е 23.04.2020, 14:00 (локално време).

 

Можни дополнителни информации или појаснувања / прашања ќе бидат објавени на горенаведените веб-страници:

 

Тендерската документација е достапна ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon