ИЗВЕСТУВАЊЕ - Тендерска постапка за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

01.04.2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ  - Тендерска постапка за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино"

Референтен број: CB006.2.21.108 -W  


Општина Невестино првично го објави 08.04.2020 година како датум за отворање на понудите примени во рамките на тендерската постапка за "Градежни работи на Кадин мост - село Невестино" по проект CB006.2.21.108.
 

Поради вонредната состојба воведена до 13.04.2020, со која се воведоа строги ограничувања на движење на лица и услов за одредено растојание на работниот простор, закажаната седница на отворањето на понудите ќе биде одложена и ќе се одржи на 15.04.2020 во 11.00 часот во зградата на општинската администрација - Невестино, со адреса - ул. Владимир Поптомов 17, Невестино.

Во случај на продолжување на вонредната состојба, Општина Невестино го задржува правото дополнително да го измени датумот за отворање на понудите и релевантните информации ќе бидат објавени на следните веб-страници - http://www.obshtinanevestino.kncity.info/  и http://www.ipa-cbc-007.eu/mk/public-tenders.

 

Известувањето е достапно ТУКА

 

Договорниот орган е орган надлежен за појаснување во врска со тендерската постапка.

Facebook icon
Twitter icon