Корекција бр. 1 на тендерска постапка за „Опрема и работи во Крива Паланка за мини голф и фитнес“

14.02.2020

Корекција бр. 1 на тендерска постапка за „Опрема и работи во Крива Паланка за мини голф и фитнес“

Референтен број: CB006.2.23.116/PP2/BL5/ 04


 

 

 

Корекцијата е достапна ТУКА

Facebook icon
Twitter icon